Jurnalul.ro Ştiri Externe Marcel Ciolacu, despre atacul asupra lui Donald Trump: Violența nu poate fi justificată sau acceptată

Marcel Ciolacu, despre atacul asupra lui Donald Trump: Violența nu poate fi justificată sau acceptată

de Redacția Jurnalul    |   

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj după incidentul armat de la mitingul electoral al lui Donald Trump. Recurgerea la violență nu este niciodată justificată sau acceptabilă, a comunicat Ciolacu.

 Mesajul a fost transmis în limba engleză pe platforma X.

„Le doresc recuperare rapidă președintelui Trump și tuturor victimelor acestui atac oribil! Indiferent de diferențele politice sau ideologice, recurgerea la violență nu este niciodată justificată sau acceptabilă”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Mesaje asemănătoare au transmis lideri din întreaga lume. Două persoane au murit în incidentul în care s-au tras focuri de armă spre fostul preşedinte Donald Trump. Una dintre persoane este trăgătorul şi alta este o persoană din public. Trump a fost rănit la ureche, dar americanii anunță că el a părărit spitalul după ce a primit îngrijiri medicale.

Împuşcăturile de la mitingul lui Trump sunt investigate ca o tentativă de asasinat. ABC News raportează că persoana care a deschis focul asupra lui Donald Trump era pe un acoperiş şi a folosit o puşcă de tip AR.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu asasinat donald trump
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri