Jurnalul.ro Special Anchete Nicușor Dan se ia de Marcel Ciolacu: „L-am invitat și eu pe premier pe unul din zecile de șantiere ilegale!”

Nicușor Dan se ia de Marcel Ciolacu: „L-am invitat și eu pe premier pe unul din zecile de șantiere ilegale!”

de Redacția Jurnalul    |   

L-am invitat și eu pe Marcel Ciolacu, împreună cu subordonații săi care refuză să își îndeplinească atribuțiile, marți la ora 13 la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București, afirmă Nicușor Dan, ca răspuns la invitația premierului Ciolacu la o discuție pe tema traficului din București.

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu m-a invitat marți la ora 14 la o discuție pe tema traficului din București. L-am invitat și eu marți la ora 13 la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”, anunță primarul general al Capitalei.

El precizeazxă că i-a invitat și pe subordonații premierului, Prefectul și șefa Inspectoratului de Stat în Construcții, care „refuză să își îndeplinească atribuțiile”.

„Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor statului în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic în București”, încheie Nicușor Dan.

Premierul Ciolacu spunea luni că îi va convoca pe primarul general, pe cei de sectoare, dar și pe miniștrii implicați: „Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor soluții realiste”.

„Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a linilor de tramvai și a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale, dar și centrale, astfel ca bucureștenii să se poate deplasa decent prin București în aceste luni dificile. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați: Transporturi, Energie, Educație, Dezvoltare și, nu în ultimul rând, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluții! Și după această întâlnire vom veni cu soluții”, afirma Ciolacu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri