Jurnalul.ro Timp liber Marea premieră “Te cunosc de undeva!”, pe 10 septembrie! "Sezonul cu numărul 10 vrem să fie de nota 10!"

Marea premieră “Te cunosc de undeva!”, pe 10 septembrie! "Sezonul cu numărul 10 vrem să fie de nota 10!"

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!”, care va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, promite să fie unul de nota 10! Cei zece concureni – Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, erban Copo, Lucian Ionescu, Maria Buză i Pepe – s-au împrietenit” deja cu primele personaje pregătite pentru ei de ruletă i sunt nerăbdători să urce pe scena transformărilor, în faa jurailor Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits i Aurelian Temian, în show-ul prezentat de Alina Puca i Cosmin Selei.

Sezonul cu numărul 10 vrem să fie de nota 10! Sau de 12 puncte, maximum obinut de concurenii acestui show atât de drag nouă i telespectatorilor. Noutăile sunt surprinzătoare, asemenea personajelor oferite cu generozitate de ruleta care, în acest sezon, a primit cadou un lifting din partea echipei. E mult mai suplă, mai elegantă i sperăm noi mult mai plină de personaje spectaculoase pentru cei zece concureni. Pentru melodiile de muzică populară, am adus taraful Silvian Voicu cu care am mai colaborat punctual în sezoanele anterioare i care acum ne sunt parteneri în fiecare ediie. Ristei i trupa lui, Freestay-ul din deschiderea fiecărei gale, vor fi i ei prezeni în continuare pentru momentul super-emoionant al tributului adus în acest sezon marilor notri artiti care vin să interpreteze în duet cu Florin cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal. Voi dezvălui doar numele doamnei Marina Voica, pentru ca telespectatorii să descopere singuri ce invitai extraordinari vom avea în toate celelalte gale”, spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului.

Dacă ruleta este norocoasa deinătoare a unei întineriri estetice, nici liftul transformărilor nu a fost uitat, fiind centrul decorului acestui show unic în România. Acum, liftul a devenit o stilizare a cabinei de teleportare din filmele SF. Efectul magic este acelai: personajele apar instantaneu, transformarile estetice i de comportament fiind meritul excepionalei echipe de machiaj i al concurenilor notri extraordinari. De asemenea, în premieră absolută telespectatorii vor vedea un duet mixt, format din artitii care au câtigat deja nu mai puin de trei trofee “Te cunosc de undeva!”: Maria Buză i Pepe! Vă mulumim pentru fidelitate i vă ateptăm în faa televizoarelor în fiecare seară de sâmbătă, până în Ajun de Crăciun”, mai spune Augusta Lazarov Petrescu.

Deschiderea celui de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 10 septembrie, are elemente unice de sunet, lumină i coregrafie, asemenea marilor show-uri internaionale i, în special, concertelor de cel mai înalt nivel. Iar momentul special din deschidere îi va reuni pe scenă pe toi cei zece concureni, care vor cânta alături de jurai, prezentatori, Florin Ristei i trupa sa, FreeStay.

Personajele oferite concurenilor de buclucaa ruletă, în prima gală a sezonului, sunt dintre cele mai diverse i neateptate. De exemplu, Misha va trebui să se transforme în soul ei, Connect-R, Dorian Popa a primit misiunea să-l imite cum poate el mai bine pe rapper-ul american 50 Cent, iar erban Copo îl va aduce, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, pe Florin Salam.

Pe cine vor imita Amna, Nico, Andreea Răducan, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Maria Buză i Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima gală a celui de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

Subiecte în articol: te cunosc de undeva sezonul 10 nota 10 tcdu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri