Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Neacșu, propus secretar general al guvernului. Ciolacu: Îmi asum această numire

Marian Neacșu, propus secretar general al guvernului. Ciolacu: Îmi asum această numire

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că își asumă numirea lui Marian Neascșu în postul de secretar general al guvernului.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacșu și nu e atributul meu, e atributul primului-ministru, i-am adus la cunoștință primului-ministru cine dorim să fie secretar general”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România Tv.

Întrebat dacă Marian Neacșu a avut o condamnare, Ciolacu a spus: "Nu a fost atât de norocos ca alţi preşedinţi, de exemplu, de ţară. Ca să dau un exemplu. Hai să înţelegem, domnul Neacşu nu a furat nimic! Domnul Neacşu, ca mulţi alţi aleşi locali, primari, a făcut parte dintr-un Consiliu de Administraţie, nu a fost plătit, nici nu mai ştiu, la o şcoală sau aşa ceva. Şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni, deci haideţi... Asta e corupţie? În acest moment, cred că lucrurile sunt foarte clare! Staţi uşor că domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese... e depăşită juridic. Domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii? Eu îmi asum această numire. Categoric!”, a mai spus președintele PSD.

Marian Neacşu, în vârstă de 57 de ani, ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). 

Subiecte în articol: Marian Neacşu Marcel Ciolacu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri