Jurnalul.ro Horoscop Mesajul săptămânii 9-15 Septembrie 2024, pentru fiecare semn zodiacal, conform cărților de Tarot

Mesajul săptămânii 9-15 Septembrie 2024, pentru fiecare semn zodiacal, conform cărților de Tarot

de Andreea Tiron    |   

Forța interioară este cheia. Acesta este mesajul și tema colectivă pentru perioada 9-15 septembrie 2024.

Horoscopul săptămânal de tarot pentru fiecare semn zodiacal,  9-15 Septembrie 2024, potrivit Yourtango.com

Berbec: 
Ți se reamintește că nu este în interesul tău să avansezi impulsiv cu o idee nouă. Nu toate ideile sunt bune, iar unele gânduri pot fi precursorii unor obiective mari. Testează ce este bun pentru a vedea ce va funcționa și ce nu. Oprește-te și planifică. Vei realiza ce trebuie să faci pentru a valorifica la maxim resursele și timpul tău. 

Taur:

Săptămâna te îndeamnă să nu lași rețelele sociale sau presiunea socială (în viața reală) să te convingă să cumperi lucruri pentru a te încadra într-o anumită demografie sau stereotip. Ai o mașină de lux care se strică tot timpul? Dacă obiectele de lux atrag doar vampiri energetici, este timpul să te întrebi dacă acestea contribuie la ceva substanțial sau pe termen lung. Dacă răspunsul este da în unele cazuri, este în regulă. Dacă răspunsul este nu, este timpul pentru schimbare.

Gemeni: 
Mesajul tău ar putea să te deranjeze deoarece necesită să îți restrângi viața socială. În loc să mergi dintr-un cerc social în altul, ar trebui să alegi un grup de prieteni cu care să construiești amintiri pozitive. Fie că acționezi mai blând sau ești mai puțin critic, fii lumina pe care alții o speră în lume. Mesajul tău este despre dăruire și primire. Așadar, dacă observi comportamente de alarmă în jurul tău sau simți că ești tratat nedrept sau rănit, fă un pas înapoi și încearcă din nou într-un cerc diferit. Îți vei găsi tribul sufletului în final.

Rac: 
Săptămâna aceasta să nu renunți sau să lași agresorii să te împingă afară de pe terenul de joacă. Ești extraordinar în modurile tale și ai o perspectivă unică asupra lumii în domeniile tale de expertiză. Lasă asta să te ghideze în drumul tău. Dacă agresivitatea din partea concurenților sau a celor care doresc să eșuezi devine excesivă, ripostează în cel mai rapid și iscusit mod posibil. Ai tot dreptul să strălucești în lume, la fel ca oricine altcineva. 

Leu: 
Mesajul îți amintește că ai mai multe opțiuni și oportunități decât realizezi. Așadar, oprește-te și consideră-le pe toate. Scrierea în jurnal poate ajuta la organizarea gândurilor tale și la clarificarea adevăratelor tale priorități. Unii dintre voi ar putea, de asemenea, să treacă cu vederea oportunități din cauza credințelor condiționate despre ceea ce ești capabil sau din cauza presiunii sociale și elitismului. Vei beneficia de scrierea destinului tău, așa că încearcă să ai încredere în tine!

Fecioară: 
Mesajul tău vorbește despre efort, curaj și forță interioară uluitoare pe care le posezi. Poți canaliza totul în într-o nouă aventură sau într-o întreprindere continuă. Apoi, vei observa cum apare ceva magic sau extraordinar. Cum poți ști ce ești făcut dacă nu îți permiți niciodată să fii extraordinar? Unii dintre voi ar putea începe o nouă relație în această săptămână. Asigură-te doar că nu este doar o conexiune fizică exagerată care se preface că este o legătură sufletească. S-ar putea să te simți dezamăgit când îți dai seama că nu a fost niciodată o suflet pereche, ci un ciclu karmic.

Balanță: 
Săptămâna te îndeamnă să nu lași stereotipurile să te facă să crezi că nu ești puternic. Spiritul uman poate manifesta acest caracter în multe moduri, fie că este vorba de protejarea feroce a copiilor proprii, oferind o mână de ajutor unui vecin sau unei persoane în vârstă, fiind un pompier, salvator montan, atlet sau altceva. Tu ești cel care definește ce înseamnă forța pentru tine, chiar dacă este doar puterea de a trece prin cele mai întunecate momente. Este timpul să îți scrii destinul și să fii propriul tău model de urmat.

Scorpion: 
Mesajul tău vorbește despre confuzie și tulburări emoționale, poate chiar cauzate de o relație care îți trage sforile inimii și apoi le calcă în picioare. Ești încurajat să te ancorezi prin tehnici de mindfulness, cum ar fi meditația sau respirația concentrată. Acest lucru te va conecta mai profund cu intuiția ta și te va ajuta să vezi dincolo de fum și oglinzi. Ai încredere în tine! Urmează chemarea și drumul sufletului tău.

Săgetător: 
Ca un copac măreț, mesajul tău te îndeamnă să rămâi solid și stabil. Înălțimile extraordinare pot fi atinse doar când fundația este solidă și stabilă. Așadar, indiferent de unde te afli în călătoria vieții tale, vei prospera cu încredere în tine și în abilitățile tale. Trebuie să ai grijă de investițiile tale și să construiești un imperiu pe Pământ.

Capricorn: 
Mesajul îți amintește că, deși ești un semn de pământ, ai mult mai mult în interior decât doar pământ. O privire asupra hărții tale natale poate dezvălui ce altceva este acolo. Așadar, nu lăsa stereotipurile să te oprească. Nu trebuie să fii doar tipul stabil și robust. Poți fi dinamic, îndrăzneț, strategic și rapid. Alege-ți aventura și drumul. Decizia este a ta și numai a ta.

Vărsător: 
Mesajul tău este despre colaborare și lucru în echipă. Așadar, dacă ești într-o echipă și lucrezi la ceva monumental sau semnificativ, acesta este un semn că toți (sau cel puțin tu) trebuie să îți pui agenda deoparte și să gândești mai mult din perspectiva obiectivului comun. La urma urmei, există ceva și pentru tine; altfel, de ce ai dori să te alături acelei echipe? Dacă ultima propoziție te-a făcut să simți un fior pe spate, ca și cum ai fi într-o echipă greșită, mesajul tău este să găsești echipa potrivită astfel încât eforturile și rezultatul tău să fie bine aliniate.

Pești: 
Mesajul te avertizează împotriva cheltuielilor excesive, mai ales dacă ești atrasa de lucruri frumoase sau articole de hobby, fie ele materiale de artă, jucării, cărți de colecție sau orice altceva. Întreabă-te cât este suficient pentru tine pentru a simți bucurie. Dacă răspunsul este că ai mai mult decât suficient, atunci este timpul să fii mai conștient și să nu lași presiunea colegilor sau rețelele sociale să te facă să te simți într-un anumit fel. Dacă răspunsul este că nu ai suficient pentru a fi fericit sau în pace, atunci este timpul să gândești mai creativ și să elaborezi un plan pentru a obține mai multe resurse, bani sau oportunități care îți vor permite ție (și familiei tale) să fiți fericiți și în pace.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri