Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac recunoaște că nu i-au plăcut niciodată operele unui mare scriitor român

Mihai Bendeac recunoaște că nu i-au plăcut niciodată operele unui mare scriitor român

Cel de-a doilea sezon al emisiunii iUmor, ce va începe în această toamnă la Antena 1, promite numere amuzante i spectaculoase de stand-up comedy, actorie, muzică, dans, dar i momente care întrec orice imaginaie.

Surprizele nu vin doar din partea concurenilor, ci i din partea jurailor care vor fi mai sinceri ca oricând, iar printre glumele lor se vor strecura i câteva confesiuni.

Dei examenul de bacalaureat nu i-a dat deloc bătăi de cap lui Mihai Bendeac, acesta recunoate totui că operele lui Mihail Sadoveanu nu i-au plăcut niciodată: ,,N-am suportat niciodată operele lui Sadoveanu... m-au pierdut pur i simplu’’, a destăinuit juratul.

În completarea lui a venit i Cheloo, care a adaugat că el a fost doar prezent la BAC, nu i foarte implicat. Ba chiar îi făcuse o ambiie ca într-un an colar să nu aibă nicio medie de cinci, numai că profesorul de la sport i-a încurcat socotelile dându-i nota apte: ,,Nu am avut nicio medie de cinci, doar proful de sport mi-a stricat combinaia i mi-a dat apte, spunându-mi că eu fac sport.’’, a spus Cheloo.

 

Ce secrete vor mai dezvălui juraii de la iUmor, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această toamnă.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri