Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Mihai Tudose, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose l-a ironizat, joi, pe Florin Cîțu, după ce acesta i-a criticat pe social-democrați pentru creșterea prețurilor la elergie electrică și gaze naturale: „Ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”,

„Lumea văzută prin ochii lu’ Cîțu… Printr-o postare care se vrea a fi devastatoare la adresa PSD, Cîțu (da, acel Cîțu) se arată indignat că PSD a crescut prețul la energie!!! Trecând peste ridicolul situației, trecând peste faptul că el ca Prim-ministru a închis centrala de la Mintia, trecând peste faptul că Ministrul Energiei de atunci este și acum același Popescu-PNL, trecând peste faptul că el Cîțu urla peste tot că nu se poate interveni cu o schemă de plafonare a prețurilor și că acum spune că PSD s-a opus și el a vrut, trecând peste toate acestea și peste multe altele, rămâne totuși o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, scrie pe Facebook europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

Reacția lui Tudose vine după ce Florin Cîțu i-a criticat pe social-democrați pentru creșterea prețurilor la elergie electrică și gaze naturale.

„Aceasta este diferența. Pe 4 octombrie 2021 am aprobat OUG 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece care a scăzut prețul la gaze și energie electrică. O spune negru pe alb INS. In comunicatul pentru Indicele Prețului de Consum. INS arată că prețul la gaze și energie electica a scăzut în februarie și martie. INS a calculat, în februarie și martie, prețul gazelor și al energiei electrice în baza OUG 118/2021. PSD a criticat vehement ordonanța 119/2021 și nu a vrut să o prelungească și după luna martie 2022. A impus O.U.G. nr. 27/2022 privind masurile aplicabile clienților finali din piața de energie și gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023. Ordonanța PSD a intrat în vigoare la 1 aprilie 2022, iar prețul gazelor a CRESCUT în aprilie cu 26% și al energiei electrice cu 28%. Marcel Ciolacu trebuie să le explice românilor de ce pe noua legislație prețurile la energie și gaze au crescut brusc cu aproape 30%”!, a scris, tot pe Facebook, joi dimineață, Florin Cîțu.

Subiecte în articol: mihai tudose
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri