Jurnalul.ro Ştiri Observator Mike Tyson, aşteptat de senatori cu uşa închisă

Mike Tyson, aşteptat de senatori cu uşa închisă

de Dan Radu    |   

Fostul pugilist american Mike Tyson a efectuat, ieri, o vizită la Palatul Parlamentului, unde fusese invitat să vadă clădirea, dar şi să participe la şedinţa de plen a Senatului. Şedinţa Senatului se închiase mai devreme, însă, aşa că boxerul a găsit uşa închisă. Vizita s-a lăsat şi cu înjurături din partea staff-ului.

Fostul campion mondial, aflat în România pentru a promova o băutură energizantă produsă în Polonia, a ajuns la Palatul Parlamentului în jurul orei 12:30, fiind întâmpinat de un grup de liberali în frunte cu senatorul Ben-Oni Ardelean. Cu o zi în urmă, Ardelean afirmase că Tyson va participa ca invitat la lucrările din plenul Senatului, însă fostul pugilist a găsit uşa închisă – lucrările se terminaseră de 20 de minute. "Politica mi se pare neplăcută, contează doar învingătorul", le-a spus Tyson jurnaliştilor prezenţi în Parlament. Au urmat apoi mai multe momente de confuzie, fostul pugilist şi numerosul său staff rătăcindu-se pe coridoarele Palatului Parlamentului în căutarea Camerei Deputaţilor, care era deschisă. În timp ce Mike Tyson aprecia clădirea drept una "impresionantă", staff-ul acestuia lansa o ploaie de înjurături la adresa organizatorilor, care nu reuşeau să-i ghideze în direcţia corectă, dar şi a jurnaliştilor care le stăteau în cale. Câţiva dintre jurnalişti au fost îmbrânciţi pentru ca pugilistul să aibă loc să treacă. În cele din urmă, Tyson a ajuns la Camera Deputaţilor, unde a luat loc la prezidiu şi s-a jucat cu ciocănelul de lemn al preşedintelui, vizitând apoi şi sala Nicolae Titulescu. Plecarea s-a făcut pe furiş, după ce accesul ziariştilor care doreau să-l urmeze pe american a fost blocat. Întrebaţi care este motivul pentru care Tyson a fost invitat în Parlament, în special dat fiind trecutul infracţional al acestuia, senatorii liberali care l-au însoţit au spus că pugilistul este un exemplu când vine vorba de reabilitare şi reintegrarea în societate.

Tyson va participa la o serie de petreceri private, în România, la care va fi promovată o băutură energizantă. 12 modele au fost selectate pentru a-i ţine companie boxerului, în cadrul unui concurs

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri