Jurnalul.ro Sport eXtrasport Momente speciale pentru fanii României la Munchen, înaintea partidei cu Olanda

Momente speciale pentru fanii României la Munchen, înaintea partidei cu Olanda

de Redacția Jurnalul    |   

Fanii tricolori se vor putea bucura în Fan Zone de momente pregătite special pentru ei, în Cornerul României, înaintea partidei de marți cu Olanda, de la Munchen, a anunțat duminică Federația Română de Fotbal (FRF).

FRF notează că România revine în orașul unde a debutat cu o victorie la Euro 2024 (3-0 cu Ucraina), de data asta pentru optimea de finală împotriva Țărilor de Jos. Meciul e programat marți, de la ora locală 18:00.

Înaintea partidei, fanii tricolori se vor putea bucura în Fan Zone de momente pregătite special pentru ei, în Cornerul României.

Fan Zone-ul va fi deschis începând cu ora 13.00, iar la 13.40 fanii români pot fi parte a unui moment special: pe scena principală, Guess Who va cânta melodia „Tot mai sus”.

Înainte de a se îndrepta spre stadion, între 14.00 și 14.30, suporterii tricolori vor avea de asemenea ocazia să se fotografieze alături de Guess Who, Ionuț Rada, Otravă, Ciprian Stoica și Ivan Anișoreac în Cornerul Romaniei.

FRF amintește că toate biletele de meci vor fi disponibile și vor putea fi folosite exclusiv în format digital, pe telefoanele mobile. Biletele vor fi generate și puse la dispoziția suporterilor care le-au achiziționat cu puțin timp înainte de turneul final, prin intermediul aplicației UEFA Mobile Tickets.

Toată lumea trebuie să aibă bilet de meci pentru a intra în stadion, inclusiv bebelușii și copiii mici.

Posesorii de bilet cu vârste sub 16 ani pot intra pe stadion numai acompaniați de un adult. Adultul respectiv trebuie să aibă bilet de meci valid.

„Ia in calcul faptul că stadioanele de la EURO 2024 ar putea opera diferit față de modul în care ești tu obișnuit. Este necesar să ai mereu asupra ta un card de identitate valid, în original. Copiile nu sunt luate în considerare. Gențile și ghiozdanele cu dimensiuni mai mari decât formatul A4 nu vor fi permise în interiorul stadionului. Poti intra pe stadion cu o baterie externă de dimensiune redusă care nu depășește dimensiunea telefonului tău. Camerele foto/video profesionale nu sunt permise în interiorul stadionului. Umbrelele cu baston nu sunt permise in interiorul stadionului. Singurele umbrele permise sunt cele pliabile, de dimensiuni mici”, transmite FRF.

Posesorii de bilete la meci au dreptul să obțină Permis de călătorie valabil 36 de ore pentru întreaga rețea regională de transport public, fără cost adițional. Acesta e valabil de la ora locală 06:00, în ziua meciului, până la ora locală 18:00, în ziua următoare.

„Suporterii care au bilet la meci pot merge la anumite puncte din oraș pentru a primi permisul respectiv. Atenție: biletul la meci nu le oferă suporterilor gratuitate în mijloacele de transport public, ci numai permisul respectiv”, arată federația.

Abonamentul acoperă atât transportul public din orașele gazdă de la Euro 2024, cât și călătoriile feroviare regionale din cadrul rețelei relevante de transport. Atenție, serviciile feroviare pe distanțe mari (ICE, IC sau EC) nu pot fi utilizate cu Permisul de Călătorie valabil 36 de ore.

De notat că posesorii de bilet la meciurile din Gelsenkirchen, Dortmund, Dusseldorf și Koln vor fi eligibili să călătorească pe rețelele VRR și VRS.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: fanii României olanda
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri