Jurnalul.ro Ştiri Locale Moș Martin lovește din nou! Bărbat atacat de urs pe o pășune

Moș Martin lovește din nou! Bărbat atacat de urs pe o pășune

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost atacat de un urs, duminică după-amiază, pe o păşune dintre localităţile Monor şi Batoş, suferind leziuni în zona capului, mâinilor şi picioarelor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

"Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD este direcţionat de urgenţă spre localitatea Monor pentru a prelua un bărbat atacat de urs (pe păşunea dintre localităţile Monor şi Batoş). Din primele informaţii, bărbatul este conştient, cooperant, prezintă plăgi la nivelul capului şi membrelor superioare şi inferioare. Bărbatul este preluat de aparţinători cu autoturism de teren şi pornit în întâmpinarea echipajului SMURD. Intervenţia este în dinamică", a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Prezenţa unui alt urs a fost semnalată, duminică, la marginea municipiului Bistriţa, pe traseul amenajat pentru alergare şi ciclism din Pădurea Codrişor.

ISU Bistriţa-Năsăud a trimis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza persoanele aflate în zonă asupra pericolului, iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat în Pădurea Codrişor, pentru măsuri specifice.

AGERPRES

Subiecte în articol: atac urs pasune bărbat atacat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri