Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL analizează dacă reprezentarea UDMR la nivel de agenții și ministere nu e prea mare

PNL analizează dacă reprezentarea UDMR la nivel de agenții și ministere nu e prea mare

de Redacția Jurnalul    |   

Liberalii analizează dacă reprezentarea UDMR la nivel de agenții și ministere nu este prea mare raportată la numărul de parlamentari ai Uniunii, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă. „Este decizia dumnealor”, a parlamentarilor UDMR, dacă nu participă la plenul de miercuri, adaugă Ciucă

„Este o discuție și o analiză politică pe care o vom face publică atunci când vom lua decizia”, spune președintele PNL, Nicoilae Ciucă, întrebat despre reprezentarea UDMR la nivel de agenții și ministere și despre faptul că există liberali nemulțumiti de reprezentarea UDMR prea mare raportat la numărul de parlamentari.

De asemenea, Ciucă afirmă că este decizia UDMR dacă parlamentarii Uniunii nu vor participa la plenul de miercuri, convocat pentru alegerea conducerii ANRE.

„Stați să vedem cum se finalizează alegerile din Parlament”, afirmă liderul PNL întrebat cum a ajuns un post de vicepreședinte ANRE alocat UDMR să fie destinat PSD.

Miercuri, începând cu ora 13, deputaţii şi senatorii se reunesc în şedinţă de plen comună pentru a alege, prin vot, preşedintele, un vicepreşedinte şi doi membri în Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: nicolae ciuca udmr
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri