Jurnalul.ro Horoscop Norocoșii zilei! 3 Zodii găsesc iubirea adevărată marți, 15 Octombrie 2024

Norocoșii zilei! 3 Zodii găsesc iubirea adevărată marți, 15 Octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Trigonul Lună-Venus este motivul pentru care această zi va fi splendidă, iar o mare parte din ce face ca acest tranzit să fie atât de puternic este modul în care învățăm să oferim și să primim iubire. Pe 15 octombrie, norocul are mult de-a face cu dragostea și romantismul.

Cele trei zodii foarte norocoase pe 15 octombrie 2024:

  1. Gemeni

Indiferent de îndoielile pe care le mai aveai, poți conta pe această zi și pe tranzitul trigonului Lună-Venus pentru a clarifica orice confuzie veche. Pe 15 octombrie, vei avea parte de mult noroc, iar o mare parte din această bunăstare se va învârti în jurul romantismului și găsirii iubirii adevărate.

Există cineva în viața ta pe care îl adori, dar poate că el nu știe asta sau, poate, ar înțelege mai bine dacă i-ai spune deschis. Trigonul Lună-Venus te va ajuta să ai curajul necesar pentru a comunica ceea ce simți.

Nu te teme, căci universul este complet de partea ta. Cu tranzitul ultra-pozitiv al Lunii în trigon cu Venus, orice vei spune sau face va aduce probabil dragostea pe care ți-o dorești în viața ta. O zi foarte bună, într-adevăr.

  1. Rac

Persoana pe care o placi are aceleași sentimente pentru tine și chiar dacă ești deja într-o relație cu această persoană, tranzitul Lunii în trigon cu Venus vor aduce un nou suflu și mai multă speranță și fericire.

Trigonul Lună-Venus nu este timid în a livra vibrații bune și vei vedea că aceasta este una dintre acele zile în care totul merge bine pentru tine. Ești apreciat de oamenii din viața ta, dar marți, dragostea va fi în centrul atenției.

Ceea ce vei experimenta este un caz spectaculos de noroc, totul desfășurându-se în domeniul romantismului. Aceasta este o zi foarte bună pentru a-ți împărtăși sentimentele și a primi tot ce ți se oferă.

  1. Pești

Ei bine, ceea ce vine acum este iubirea adevărată, în toată plenitudinea ei. Da, așa funcționează acest tranzit, iar cu trigonul Lună-Venus de partea ta, vei descoperi că aceasta este una dintre cele mai bune zile din an.

Nu doar că te simți iubit și fericit în legătură cu persoana pe care o iubești, dar simți și un respect de sine care se traduce prin dorința de a ști că persoana pe care o iubești este sinceră cu tine. Nu accepți nimic fals, iar aici nu ai de ce să îți faci griji.

Aceasta este o zi foarte norocoasă pentru tine și nu vei avea inhibiții; poți să stai liniștit, fără teamă de respingere sau umilire. Persoana care te iubește vrea să știi că este în totalitate de partea ta, iar asta te va face foarte fericit.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri