Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, vine pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „A fost un moment plin de virtuozitate!”

Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, vine pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „A fost un moment plin de virtuozitate!”

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 iUmor, Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, vine pe scena de umor și prezintă un număr incredibil care a stârnit admirația tuturor: „Am foarte multe concerte cu artiști faimoși în Europa, America și Asia!“.

„Omul e frumos, e italian, dansează bine, cântă la pian și pare și politicos. Ce să mai zic?”, au fost cuvintele lui Bordea, după numărul care a ridicat sala în picioare, în special pe doamnele din platou, continuând cu o ironie ce a stârnit amuzamentul tuturor: „Nu am pantofii la mine, că eram mult peste. Chiar, știi bătuta de Moldova, dansul nostru celebru?“.

La rândul lui, Cosmin Natanticu a mărturisit: „În sfârșit, pot folosi în acest show un cuvânt pe care îmi doresc de mult timp să-l pot atribui unui număr: „A fost un moment plin de virtuozitate!”.

Dacă a acceptat artistul provocarea lui Bordea și ce s-a întâmplat pe scenă, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod iUmor, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri