Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL, USR-PLUS și UDMR. Orban: „Toate variantele sunt pe masă”. Barna: „Fiecare și-a exprimat flexibilitatea pentru a găsi o soluție”

PNL, USR-PLUS și UDMR. Orban: „Toate variantele sunt pe masă”. Barna: „Fiecare și-a exprimat flexibilitatea pentru a găsi o soluție”

Ludovic Orban a explicat, după negocierile de la Vila Lac de joi, că „în urma discuțiilor pe care le-am avut marți, fiecare formațiune politică a avut o consultare. În urma acestor consultări ne-am întâlnit astăzi și am decis să continuăm discuțiile pentru formarea unei majorități parlamentare care să ducă la investirea unui guvern”.

De asemenea, Orban a precizat că „ce am stabilit este să reluăm discuțiile. Vom comunica împreună rezultatul și evoluția discuțiilor, pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme”. 

„Toate variantele sunt pe masă”, a încheiat Ludovic Orban.

Negocieriile vor fi reluate de la ora 17.00. Dan Barna:  „Vom continua discuțiile pentru formarea programului de guvernare. Mâine vom continua discuțiile și pe zona politică. Fiecare și-a exprimat flexibilitatea pentru a găsi o soluție”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri