Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințul William o părăsise pe Kate. „A sărbătorit cu o noapte de alcool, într-un club de noapte”

Prințul William o părăsise pe Kate. „A sărbătorit cu o noapte de alcool, într-un club de noapte”

de Redacția Jurnalul    |   

Înainte de a se căsători, în 2011, prințul William și Kate Middleton s-au despărțit, în 2004. William a sărbătorit despărțirea „cu o noapte de alcool la clubul de noapte Mahiki din Mayfair, împreună cu cei mai apropiați prieteni ai săi”: „Sunt liber!”.

Despărțirea dintre cei doi pe vremea Universității St Andrews din Burst este în centrul celui de-al treilea episod publicat marți în Daily Mail din avanpremierele biografiei scrise de Robert Jobson, care va fi lansată joi în Marea Britanie.

„Prințul William, pe atunci cel mai râvnit burlac din lume, a decis că era prea devreme să se căsătorească cu Catherine Middleton. Și a sărbătorit despărțirea lor cu o noapte de beție la clubul de noapte Mahiki din Mayfair, împreună cu cei mai apropiați prieteni ai săi. „Sunt liber!”

„Este puțin cunoscut faptul că Catherine și prințul s-au întâlnit pentru prima dată când ea era încă în Marlborough și că atunci au devenit prieteni”, adaugă Jobson. „Inițial, Catherine își stabilise ca obiectiv Universitatea din Edinburgh pentru a urma o diplomă în istoria artei, apoi a optat pentru un an sabatic petrecut în mare parte în străinătate. De ce atunci, la întoarcere, a aplicat la Universitatea St Andrews? Bârfa: nu numai că s-a răzgândit pentru că auzise că William merge acolo, dar mama ei a încurajat-o să atragă atenția prințului. Acest lucru este însă un nonsens total, potrivit unei surse apropiate de familie. Printre altele, se pare că prințul era destinat pentru Trinity College, la fel ca tatăl său”.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: prinţul william kate middleton
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri