Jurnalul.ro Horoscop Două zodii care nu uită și nu iartă niciodată

Două zodii care nu uită și nu iartă niciodată

de Andreea Tiron    |   

Aceste două semne zodiacale păstrează resentimentele pentru mult timp, dacă nu chiar pentru totdeauna!

Evident, orice semn zodiacal poate ține ranchiună. Cu toate acestea, există două semne astrale care păstrează sentimentele negative atât de mult timp încât devine aproape impresionant cât de dedicați pot fi.

Ce semne zodiacale țin ranchiună?


Taur
Taurul este cunoscut pentru abordarea sa lentă și constantă a vieții. Aceasta se aplică și în cazul resentimentelor pe care le păstrează față de ceilalți. Acest semn de Pământ este rezervat și își ia timpul necesar pentru a se deschide în fața altora. Le trebuie mult pentru a lăsa pe cineva în inima lor. Odată ce cineva ajunge acolo, Taurul tinde să păstreze acele sentimente pentru mult timp. Așadar, dacă cineva îi greșește, acea iubire pură se poate transforma rapid în ură, mânie și ranchiună puternică.

Fiind un semn fix, Taurul are tendința de a se agăța de lucruri. Dacă ar exista o competiție pentru cine poate ține o ranchiună cel mai mult timp, ar fi o luptă strânsă între Taur și următorul semn zodiacal.

Scorpion
Scorpionul este o persoană profundă. Când cineva îl trădează, nu iartă și nu uită niciodată. Acest semn de Apă așteaptă aceeași loialitate pe care o oferă celor dragi. Când este trădat sau rănit iremediabil, resentimentele pe care le poartă acest semn zodiacal pot dura foarte mult timp. Chiar și dacă încearcă să treacă peste greșelile celorlalți, îi este aproape imposibil să își lase garda jos complet din nou. Percepția lor devine mai ascuțită, concentrată pe hipervigilență și autoprotecție pentru a evita să fie rănit din nou.

O ranchiună este aproape ca un combustibil pentru Scorpion. Când cineva îi greșește, el transformă această pierdere într-o formă de putere, hotărât să-și dovedească dușmanii. Prin urmare, atunci când Scorpionul are un resentiment, poate păstra această ranchiună pentru o veșnicie.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri