Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu, învins de Fatih Terim în Cupa Greciei

Răzvan Lucescu, învins de Fatih Terim în Cupa Greciei

de Redacția Jurnalul    |   

Meciul tur al semifinalei Cupei Greciei a programat miercuri seara o confruntare între echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, și cea a lui Fatih Terim, Panathinaikos. Oaspeții au câștigat la limită, cu 1-0. Meciul s-a încheiat cu tensiuni în teren, doi eliminați și o bară în contul gazdelor.

PAOK a făcut o primă repriză bună, cu multe ocazii de poartă, dominând și teritorial. Totuși, cei care au înscris au fost oaspeții, la scurt timp după revenirea de la vestiare. Slovenul Sporar a profitat de o minge deviată și a șutat în poartă din careu, în minutul 53.

Tot el putea face 2-0 imediat după aceea, dar portarul gazdelor, Kotarski, s-a opus. Minutul 80 a adus eliminarea a câte un jucător de la ambele echipe, când Taison și Bakasetas s-au agresat reciproc, fiind imediat eliminați.

PAOK a nimerit bara în minutele suplimentare de joc, irosind șansa de a egala pe final.

Returul se joacă peste o săptămână. Dacă PAOK reușește să obțină victoria și calificarea îl va duce pe Răzvan Lucescu în a cincea finală a Cupei Greciei alături de echipa din Salonic, românul câștigând cu PAOK două dintre acestea, în 2018 și 2019.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: panathinaikos razvan lucescu fatih terim
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri