Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine este reprezentanta României la Miss World 2024

Cine este reprezentanta României la Miss World 2024

de Redacția Jurnalul    |   

Cea de-a 71-a ediția a concursului Miss World 2024 se va desfășura la Mumbai în India, pe 9 martie.

România este reprezentantă pe Ada-Maria Ileana, o tânără de 26 de ani, care este profesoară de limba engleză și model. S-a născut în București și a absolvit un master în Politici Publice la University College London. Ea are studii de relații internaționale și diplomație, iar de 6 ani este profesoară de limba engleză.

În trecut a participat la o emisiune TV. Pe lângă aparițiile din lumea mondenă, își dedică timpul activității didactice. Tânăra spunea că îi face mare plăcere să fie în mijlocul copiilor. În prezent, predă la o școală privată din Capitală dar se pregătește pentru cea mai importantă competiție din viața ei, concursul Miss World 2024.

Ada-Maria Ileana a mai participat și la Miss World România 2023 și Miss Internațional 2022, iar la finalul lunii decembrie, a postat primele imagini și videoclipul de prezentare pentru ediția din acest an de la Miss World 2024.

„Numărăm zilele până la cea de-a 71-a ediție Miss World din februarie-martie 2024. România revine după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană MW! În doar două luni voi concura în finala la Mumbai, India”, a scris Ada-Maria Ileana, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: miss world 2024 ada maria ileana
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri