Și nu doar că e foarte ușor de pregătit, dar carnea devine absolut minunată: fragedă și aromată.
INGREDIENTE
-
1 cutie de aripioare
-
100 ml zeamă de lămâie
-
1 lingură de ulei de măsline
- Pentru sos
-
2 căpățâni de usturoi
-
100 ml ulei de măsline + extra pentru aripioare
-
50 ml zeamă de lămâie
-
Sare
CUM SĂ FACEȚI
- Tăiați aripioarele în jumătăți. Le condimentați cu sare și le ungeți cu o lingură de ulei de măsline. Le dați la cuptor, la 250 de grade, programul cu ventilație, aproximativ 20 de minute, până devin rumene.
- Între timp, pregătiți sosul special: zdrobiți usturoiul și îl frecați cu un praf de sare.
- Când a devenit cremos, adăugați zeamă de lămâie și ulei, pe rând.
- Scoateți tava și întoarceți aripioarele. Amestecați sosul de usturoi cu 100 ml zeamă de lămâie și turnați peste aripioare. Mai dați la cuptor 10 de minute.
REȚETĂ VIDEO
aripioare libaneze