Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețetă rapidă pentru o cină ușoară și gustoasă, chifle umplute cu brânză

Rețetă rapidă pentru o cină ușoară și gustoasă, chifle umplute cu brânză

Pentru această rețetă avem nevoie deurmătoarele ingrediente:

10 chifle

un kg branza telemea si de vaci

100 gr unt

200 gr smantana

un ou

oregano


    Se taie la fiecare chifla cate un capac, se scoate miezul si se pune la inmuiat intr-un castron cu lapte. Branza telemea se framanta, se amesteca cu branza de vaci, miezul de chifla, untul, smantana si oul.


    Se amesteca bine, pana se obtine o pasta omogena, cu care se umplu chiflele. Se pun capacele, se ung cu unt pe deasupra, s epresar[ pu'in oregano si se lasa la cuptor timp de 15 minute.

Subiecte în articol: chifle umplute cu branza
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri