Ingrediente:
350 g cârnaţi proaspeţi sau afumaţi, un ardei gras, 150 g porumb fiert, 2 fire de ceapă verde, 50 caşcaval, 150 g făină, 100 g mălai, 2 linguri ulei de măsline, 2 pahare iaurt grecesc, 2 linguri unt, 2 ouă, 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu, sare, piper
Mod de preparare:
Se călesc cârnaţii (dacă sunt proaspeţi, se desfac şi se pune doar carnea, iar dacă sunt afumaţi, se taie felii), apoi se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe şi se scurge grăsimea. Se amestecă făina, mălaiul, bicarbonatul de sodiu şi piper. Se bat ouăle cu iaurtul şi se adaugă compoziţia cu făina şi mălaiul. Se omogenizează, apoi se pune ceapa tocată, porumbul, carnea din tigaie şi untul topit. Se amestecă, se pune într-o tavă unsă cu ulei, sau tapetată cu hârtie şi se lasă 30 de minute la 180 de grade.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez
REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval