Ingrediente:
un piept de pui mare, 200 g brânză gouda, 500 g ciuperci, o ceapă mică, un ou, mărar, sare, piper, ulei
Mod de preparare:
Se dă carnea prin maşina de tocat, se pune într-un castron, se adaugă ceapa tăiată fin, oul, sare, piper, puţin mărar şi se amestecă bine. Se curăţă ciupercile, se taie mărunt şi se călesc cu puţin ulei şi piper. Se răzuieşte brânza, iar când ciupercile sunt gata, se iau de pe foc, se lasă să se răcească, se pune brânza şi se amestecă. Se ia o lingură de carne, se turteşte în palmă şi se pune în mijloc o linguriţă din umplutura de brânză cu ciuperci, apoi se dă forma chiftelei. Se prăjesc în ulei încins sau se gătesc la cuptor timp de 30 de minute.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ciorbă de fasole de post
REŢETA ZILEI: Frigărui de pui turceşti
REŢETA ZILEI Aripioare picante şi uşor dulci