Ingrediente: 4 pulpe de pui dezosate, 150 g fasole roşie (din conservă), 150 g porumb, 70 g brânză cheddar, 100 g sos barbeque, 70 g smântână, 4 foi de tortilla, salată verde, ardei iute (după gust), sare, piper, ulei de măsline.
Mod de preparare:
Se taie fâşii puiul, se condimentează cu sare, piper şi puţin ulei de măsline, apoi se amestecă bine. Se încinge tigaia şi se găteşte puiul timp de 10 minute. Peste acesta, se adaugă fasolea, porumbul, sosul, se amestecă şi se mai lasă trei minute. Se ia o foaie de tortilla, se pun câteva frunze de salată, conţinutul din tigaie, brânza dată pe răzătoare, ardei iute, o lingură de smântână şi se împătureşte cu atenţie.
Citeşte şi Cum se pune varza murată la butoi. Află preţioasele secrete de la Radu Anton Roman