Ingrediente:
80 g cacao, 160 g sirop de arţar, 70 g ulei de cocos, două rodii, o linguriţă de sare de mare
Mod de preparare:
Adaugă cacaua, siropul de arţar şi uleiul de cocos într-un bol înalt şi amestecă. Apoi aşază o foaie de hârtie într-o tavă şi toarnă amestecul. Adaugă seminţele de rodie şi presează uşor cu o linguriţă sau o paletă subţire. Presară sarea. Pune tava cu ciocolată la frigider în jur de 20 de minute. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Tapas cu creveţi şi brânză
REŢETA ZILEI: Cheescake cu vanilie şi portocale
REŢETA ZILEI: Smorrebrod cu somon afumat (sandwich danez)
REŢETA ZILEI: Clătite cu cocos, rodii şi iaurt
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci