Ingrediente:
300 g spaghete fără ou, 400 g ciuperci, 200 ml sos de roșii, un fir de ceapă verde, un fir de usturoi verde, busuioc, oregano, sare, piper
Mod de preparare:
Se fierbe apa, se pune sare, iar când dă în clocot se adaugă spaghetele. Se fierb al dente, se scot și se pun pe un platou. Se toacă mărunt ceapa, usturoiul și se călesc. Se adaugă ciupercile și după ce sunt gătite, se pune sosul de roșii, oregano, busuioc, sare, piper și se dă în câteva clocote. Se toarnă sosul peste paste și se servesc calde.
Încearcă și:
REŢETA ZILEI: Supă italienească cu fasole
REŢETA ZILEI: Brioşe cu porumb şi cârnaţi
REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor
REŢETA ZILEI: Fettuccine Alfredo
REŢETA ZILEI: Mug cake (prăjitură la cană)