Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Mâncare de fasole de post

REŢETA ZILEI: Mâncare de fasole de post

Ingrediente:

600 g fasole albă uscată, un morcov, o rădăcină de pătrunjel, 2 cepe, 3 linguri bulion, 2 foi de dafin, boabe de piper, ulei, cimbru, sare

Mod de preparare:

Se alege fasolea şi se pune la înmuiat de seara, în apă rece, iar a doua zi se spală în câteva ape şi se pune la fiert cu apă călduţă. După primul şi al doilea clocot se schimbă apa, se pune din nou apă fierbinte şi se fierbe fasolea. Când e aproape gata, se adaugă sare, cimbru, foile de dafin, boabe de piper, ceapa, morocovul, pătrunjelul, toate tocate mărunt şi ulei. Se lasă la fiert până când e gata, fără ca bobul să se sfărâme, apoi se pune bulionul. Se serveşte după preferinţe.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Fasole verde cu carne tocată în stil chinezesc

 

Rețeta perfectă de tort cu ciocolată și frișcă

 

REŢETA ZILEI: Tochitură moldovenească

 

REŢETA ZILEI: Supă de legume cu ravioli

 

Iată cum AR TREBUI să fierbi pastele! Vei economisi foarte mult timp şi vor fi DELICIOASE

 

REŢETA ZILEI: Salată caldă de legume şi creveţi

 

Subiecte în articol: retete usoare retete simple primavara
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri