Ingrediente
piper negru
sare
30 ml ulei de măsline
parmezan
100 ml smântână pentru gătit
100 ml vin alb sec
usturoi
300 g fructe de mare
1 legătură pătrunjel/mărar
Rosii cherry
Ardei iute
250 g Paste
Mod de preparare
Fierbeţi pastele în apă cu puţină sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Căliţi usturoiul şi ardeiul iute tocat în ulei de măsline. Adaugaţi fructele de mare şi dupa 3-4 minute adaugaţi vinul încălzit uşor, după care adăugaţi roşiile întregi şi patrunjelul tocat. Tineţi pe foc 5 minute, pentru a se lega sosul, după care adaugaţi smântâna. Scurgeţi pastele şi adaugaţi-le în tigaie.Serviţi pastele cu parmezan, patrunjel tocat şi un pahar de vin alb, sec. Poftă bună!