Jurnalul.ro Sport Fotbal international Richarlison, două goluri în victoria lui Tottenham cu Newcastle

Richarlison, două goluri în victoria lui Tottenham cu Newcastle

de Redacția Jurnalul    |   

Tottenham Hotspur a obținut duminică prima victorie în Premier League din octombrie încoace, iar atacantul brazilian Richarlison și-a revenit și el la forma sa, cu două goluri, în victoria cu 4-1 în fața unei Newcastle United.

Echipa lui Ange Postecoglou a reușit contraperformanța de a fi prima echipă din Premier League care după ce a condus cu 1-0 în cinci meciuri succesive să nu-l câștige pe niciunul.

De data aceasta, după ce Destiny Udogie a marcat primul său gol pentru club, după o recuperare a căpitanului Son Heung-min în minutul 26, londonezii au ridicat și mai mult nivelul de joc.

Richarlison a fost, de asemenea, servit tot de Son pentru a face 2-0 înainte de pauză și a lovit din nou după o oră de joc.

Son și-a încununat eforturile prin transformarea unui penalty în minutul 85 după ce a fost faultat de portarul Martin Dubravka.

Joelinton a marcat golul consolării pentru Newcastle, totuși Spurs a rămas pe locul cinci, cu 30 de puncte din 16 jocuri, șapte în spatele liderului Liverpool.

La a șasea înfrângere în campionat a sezonului, după înfrângerea de săptămâna aceasta cu 3-0 în fața lui Everton, lasă Newcastle, echipa lui Eddie Howe, pe locul șapte, cu 26 de puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: richarlison tottenham
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri