Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal uriaș în Senat! Diana Șoșoacă l-a atacat pe Nicolae Ciucă. „Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul”

Scandal uriaș în Senat! Diana Șoșoacă l-a atacat pe Nicolae Ciucă. „Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul”

de Redacția Jurnalul    |   

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal la ședința la care Nicolae Ciucă a fost votat șef al Senatului, după ce ieri a demisionat din funcția de premier. Senatoarea l-a atacat pe fostul premier pentru modul cum s-a încheiat greva profesorilor.

„Guvernul și-a închis tot ceea ce a discutat cu sindicatele. Ieri, după decizie, liderii de sindicat m-au sunat și mi-au mulțumit", a spus Ciucă.

Șoșoacă a explodat: „NU aveți de ce să îmi mulțumiți. Suntem senatori. Nu, nu vă las în pace! Dați-mi și două palme! Cum e posibil să vreți să fiți șef de Senat când aveți acuzații de plagiat. Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul".

Ciucă s-a enervat și el: „Știți ce înseamă să trădezi? Foarte bine că mi-ați făcut plângere penală!”

Șoșoacă a continuat: „Pentru ce dați o mie de euro pe zi pentru fiecare soldat cantonat în România, când profesorii mor de foame?" 

„Vă contestă toţi avocaţii domnule Fenechiu. Ce mişto ceafă aveţi! Adevărul că asta aţi învăţat. Foarte tare. Îl apăraţi pe domnul Ciucă? Domnul Ciucă are nevoie de apărători că nu poate să răspundă? Uitaţi-vă şi dumneavoastră cum stau. Ca zidul Berlinului. Ce faci mă? Dai în mine cu cotul?

Daniel, tu eşti nebun la cap? Tu nu eşti sănătos? Dai cu cotul în mine? Pe bune? Tu eşti nebun la cap, dai în mine? M-ai lovit o dată când a fost cu Scântei. De ce nu vorbiţi? Acum m-ai lovit? Ţie nu ţi-e ruşine să minţi poporul român?

Uite cum fuge domnul prim-ministru, fost şi actualmente doritor de funcţie de preşedinte de Senat", a spus Diana Şoşoacă în live-ul transmis pe reţelele de socializare.

După ce s-a îndepărtat de locul în care se afla Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă şi-a făcut semnul crucii.

 

Gestul făcut de Nicolae Ciucă, după ce Diana Şoşoacă a început să îl filmeze în Senat

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri