Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene șocante! Bătaie cu pumni și picioare într-o șaormerie din Cluj!

Scene șocante! Bătaie cu pumni și picioare într-o șaormerie din Cluj!

Un angajat al unei șaormerii din Cluj-Napoca a fost bătut cu pumnii și picioarele de doi tineri, enervați că acesta nu înțelege ce îi cer.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la o șaormerie din Cluj, însă imaginile de pe camerele de supraveghere au apărut abia acum, potrivit .

”Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu înțelege și că să plece la el acasă. Angajatul le-a spus că nu pleacă acasă, pentru că aici este acasă pentru el. Unul a întins mâna și l-a lovit, iar angajatul a ieșit până afară pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit în continuare cei doi. Clienții erau speriați. Unul dintre agresori avea la el o sticlă de băutură”, a declarat un martor.

Bărbatul a fost lovit în mod repetat de unul dintre agresori, cu pumnii și picioarele, în apărarea lui sărind doi dintre angajați, o fată și un băiat, care păreau să-l cunoască pe unul dintre agresori.

Poliția a fost anunțată și s-a făcut o plângere în urma acestui incident. Imaginile de la incident au fost depuse ca probă la Poliție.Observator.tv

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri