Jurnalul.ro Ştiri Observator Șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din PMB, înlocuit în urma accidentării copilului

Șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din PMB, înlocuit în urma accidentării copilului

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că, în urma accidentului de luni, când un copil a fost rănit de o statuetă, și a concluziilor preliminare ale anchetei interne, a decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din PMB „pentru deficiențe în activitate”.

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate. Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că a păstrat permanent, încă de luni, o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul.

„Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital”, încheie edilul.

Un copil a fost rănit, luni, în sediul Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, anunța Poliția Capitalei.

Copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme, transmite PMB. În holul Primăriei Capitalei există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: nicusor dan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri