Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 6 septembrie, la Antena 1. Noul sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor

Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 6 septembrie, la Antena 1. Noul sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor

de Redacția Jurnalul    |   

Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel revin pe micile ecrane în comedia Bravo, tată!, într-un nou sezon, din 6 septembrie, la Antena 1. Serialul ce prezintă povestea a patru bărbați ce se confruntă cu provocările parentale într-o manieră complet unică și plină de umor, va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, imediat după iUmor.  Primul episod va fi difuzat în mod excepţional vineri, 6 septembrie, de la 20.30, înainte de meciul Kosovo – România, ce va putea fi urmărit de la 21.30, la Antena 1.

Un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut de soție și un bărbat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, vor asigura, în această toamnă, doza de amuzament din fiecare sâmbătă seară.

„Ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărbat?” este întrebarea care își va găsi răspunsul în noile episoade difuzate începând din această toamnă, iar din noul sezon nu vor lipsi personajele noi, replicile memorabile, provocările care vor ține publicul captiv și nici intrigile amuzante.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații cei patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare sâmbătă, imediat după iUmor, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri