Jurnalul.ro Ştiri Politică Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice

Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice

Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale, afirmă un lider PMP, care acuză USR că „fură proiecte electorale”, respectiv inițiativa reducerii numărului de parlamentari la 300.

„Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale! Ce bine ar fi să avem un

Postarea este însoțită de un desen cu un hoț cu sac în spate, care poartă o șapcă inscripționată cu siglele USR și PLUS, pe care scrie: „Whhite friday. Scoatem la lumină hoția ieftină! Atenție, se fură cu preț redus proiecte de legi, idei politice, se fură bani europeni și se falsifică CV-uri. Ofertă valabilă doar dacă mergi la vot pe 6 decembrie”.

Postarea liderului PMP vine ca urmare a vehiculării în mediul online a unui poster al USR care promovează reducerea numărului de parlamentari, proiect al fostului președinte Traioan Băsescu, asumat de PMP.

„Black friday, 35% reducere. Reducem numărul de parlamentari cu 35%. 300. Ofertă valabilă doar dacă mergi la vot”, scria pe afișul distribuit de copreședintele USR PLUS București, Vlad Voiculescu.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Black Friday usr pmp proiecte electorale
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri