Jurnalul.ro Timp liber Culinar Șnițel de cașcaval (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Șnițel de cașcaval (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Șnițel de cașcaval, după rețeta lui Radu Anton Roman este un preparat deosebit, delicios, o alternativă la clasicul cașcaval pane.

Cine crede, cinstind vorbind, ca asa ceva ar putea fi o reteta romaneasca?

Insa, daca tot vad frantujii minunandu-se in fata chestiei asteia, - care e curenta-n Bucuresti, dar mai rara aiurea - fortez norocul (apartenent) si imi zic, de ce nu, hai, treaca si ciudatenia asta (creata probabil de un bucatar de vagon restaurant blocat de viscol la Chitila).

Cand mergi pe drum sa nu mananci, caci uiti ce-ai de facut. (Gorovei)

Fiind o branza calda (mai ales daca e cascaval de Bradet afumat, preferatul meu) merge cu un vin alb, jumatate dulce - jumatate parfum, un Muscat Ottonel de la Fetesti, desigur, ars de soarele Dunarii pana a-nceput a mirosi a caisa rascoapta.

Dar mai abitir ma leg de un Chardonnay de la Murfatlar - vin fierbinte, mirosind a fan proaspat cosit si depunand straturi de satin in juru-i si-n oricine-l atinge.

Șnițel de cașcaval - Ingrediente

...............................

Citeste mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri