Jurnalul.ro Ştiri Externe Şocant! Un bărbat din India s-a trezit dimineaţa cu un crocodil de 3 metri în casă

Şocant! Un bărbat din India s-a trezit dimineaţa cu un crocodil de 3 metri în casă

Un bărbat dintr-un sat îndepărtat din India a avut parte de sperietura vieţii când s-a trezit, miercuri dimineaţa, cu un crocodil adult care se odihnea în locuinţa sa, au anunţat oficialii locali, citaţi de DPA. 

Dasaratha Madakami din districtul Malkangiri situat în statul Orissa le-a declarat reporterilor că a găsit reptila când s-a trezit după ce a auzit zgomote ciudate din casa sa. 

Câteva momente mai târziu el l-a descoperit pe oaspetele neaşteptat: un crocodil de trei metri cântărind o jumătate de tonă. 

''Am fost îngrozit. Mi-am trezit familia şi am ieşit în goană pentru a cere ajutorul celorlalţi săteni'', a spus el.

''Sătenii s-au panicat văzând un crocodil atât de mare şi au vrut să-l omoare, însă ne-am decis să nu facem acest lucru'', a adăugat bărbatul. 

Crocodilul a fost ulterior capturat cu ajutorul autorităţilor. Acesta provenea din lacul Satiguda, din apropiere, a explicat Samrat Gowda din cadrul autorităţii forestiere. 

''Sătenii erau în stare de şoc şi trebuie să recunosc faptul că şi noi am fost la fel pentru că n-am ştiut niciodată că în Satiguda trăiesc crocodili'', a explicat el. 

Departamentul forestier a vrut mai întâi să elibereze crocodilul înapoi în lac, însă sătenii s-au opus acestei iniţiative spunând că reptila s-ar putea întoarce în sat. 

Joi dimineaţa, crocodilul a fost eliberat în lacul Balimela, la circa 50 de kilometri de sat, a precizat Gowda.AGERPRES

Subiecte în articol: crocodil
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri