Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un bătrân de 83 ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 20 ani, pe motiv că s-au ciocnit cu bicicletele

Şocant! Un bătrân de 83 ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 20 ani, pe motiv că s-au ciocnit cu bicicletele

Un bărbat de 83 de ani, din Tecuci, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 20 de ani din aceeaşi localitate, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate. 

Potrivit sursei citate, inculpatul Mănăilă Cucoaneş, de 83 ani, s-a întâlnit cu victima, Traian Samuil, de 20 ani, în Piaţa Centrală din Tecuci, între cei doi producându-se un conflict determinat de faptul că s-au ciocnit cu bicicletele. 

"Atât victima, cât şi inculpatul se aflau cu bicicletele în Piaţa Centrală din Tecuci. După ce inculpatul şi-a făcut cumpărăturile la un magazin, a vrut să plece cu bicicleta, dar s-a ciocnit de bicicleta victimei. Cei doi s-au înjurat, iar, din spusele inculpatului, victima l-a lovit şi scuipat. Victima era împreună cu un nepot, care este martor în dosar. Cei doi au plecat, dar au fost ajunşi din urmă de inculpat. Victima l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, moment în care acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă', a precizat Liliana Istrate. 

Tânărul a reuşit să mai facă doar zece paşi, după care s-a prăbuşit la pământ. Persoana care îl însoţea a reuşit să îl transporte la spital cu un taxi. 

"Victima a fost dusă de urgenţă la Spitalul Municipal din Tecuci, iar aici, din cauză rănilor foarte grave, avea plămânul perforat, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a şi decedat ulterior. În timpul audierii, inculpatul a susţinut că îi este foarte rău, motiv pentru care a fost transportat la spital. În urma investigaţiilor s-a constatat că nu necesită internarea şi a fost reţinut. A fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă de judecători', a mai precizat Liliana Istrate. 

Ancheta în acest caz va fi continuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunii de omor. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri