Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursă nebună! Șofer drogat și fără permis, urmărire din București până în Ilfov

Cursă nebună! Șofer drogat și fără permis, urmărire din București până în Ilfov

de Redacția Jurnalul    |   

Un șofer drogat și fără permis a pus, în noaptea de duminică spre luni, în pericol viața sa și a celor din jur, după ce a ignorat semnalul polițiștilor și a pornit o cursă nebună prin București și Ilfov.

Polițiști din Brigada Rutieră Sectorul 3 au încercat să oprească o mașină a cărui șofer nu s-a conformat, iar pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și au reușit să-l oprească într-o localitate din județul Ilfov, unde a avariat patru autovehicule.

Șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au stabilit că acesta nu a băut, dar la testarea cu aparatul DrugTest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: drogat fara permis
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri