Jurnalul.ro Ştiri Externe Măsuri radicale în SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Spațiul aerian de deasupra orașului natal al agresorului a fost închis

Măsuri radicale în SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Spațiul aerian de deasupra orașului natal al agresorului a fost închis

de Redacția Jurnalul    |   

Spațiul aerian de deasupra orașului Bethel Park din Pennsylvania a fost închis „imediat” din motive de securitate. Suspectul care a fost împușcat mortal are 20 de ani și este din orașul menționat. Anchetatorii încearcă să afle dacă tânărul a avut complici.

Suspectul Thomas Matthew Crooks este din Bethel Park. Din motive de securitate, autoritățile au decis să închidă temporar spațiul aerian de deasupra orașului. FBI a confirmat numele bărbatului și al orașului natal, dar și vârsta suspectului, de 20 de ani.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, drept subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump din 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Investigația continuă”, au declarat anchetatorii federali.

Bărbatul înarmat a fost imediat „neutralizat” de către Serviciul Secret, a explicat șeful de comunicații Anthony Guglielmi, potrivit Sky News.

Bethel Park este un oraș relativ bogat și cu populație albă în mare parte. Este situat, în partea de sud a orașului Pittsburgh. Locul mitingului, Butler, se află la aproximativ o oră de mers cu mașina la nord de Pittsburgh.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri