Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul Colentina a rămas fără electricitate. Ce spune ENEL

Spitalul Colentina a rămas fără electricitate. Ce spune ENEL

La Spitalul Colentina a fost marţi pană de curent, însă, după cum a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale, Silvi Ifrim, nu s-a înregistrat niciun incident cu vreun bolnav din Secţia de terapie intensivă sau din sala de operaţie. 

"Acum vorbesc cu furnizorul de energie electrică. S-a reluat curentul. S-a remediat totul. Acum vorbeam cu echipa de intervenţie să înţeleg unde este defecţiunea şi ce avem de făcut. Nu s-a întâmplat vreun incident cu bolnavii care se aflau în terapie intensivă şi nici cu cei din sala de operaţie", a spus managerul spitalului.

Pana de curent produsă marţi în zona bulevardului Ştefan cel Mare a fost cauzată de o avarie pe un cablu de medie tensiune, informează reprezentanţii Enel. 

"În ziua de 11 aprilie, în jurul orei 11:35, s-a produs o avarie pe un cablu de medie tensiune în zona blvd. Ştefan cel Mare din Bucureşti. Echipele E-Distribuţie Muntenia au intervenit şi au restabilit alimentarea integrală la ora 12:22, inclusiv pentru Spitalul Colentina", au precizat reprezentanţii Enel. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri