Jurnalul.ro Cultură Film Studiourile Universal pregătesc o comedie despre Casa Albă în timpul Administraţiei Obama

Studiourile Universal pregătesc o comedie despre Casa Albă în timpul Administraţiei Obama

Casa Albă din timpul Administraţiei Obama se va afla în centrul unei comedii pentru marile ecrane produsă de studiourile Universal Pictures după propunerea de carte "From the Corner of the Oval" (Din colţul Biroului Oval), de Rebecca Dorey-Stein, fostă stenografă şi arhivistă la Casa Albă, conform unui material publicat de Hollywood Reporter. 

Anunţul cu privire la ecranizare vine după ce editura Random House Publishing Group a comunicat că va publica această carte, în două volume, în cursul anului viitor. 

Pentru realizarea acestei producţii studiourile Universal vor colabora cu Michael Sugar (producător al dramei premiate cu Oscar "Spotlight"), dar şi cu compania Aevitas Creative Management. 

Cartea nu promite dezvăluiri importante din culisele Administraţiei Obama, dar se concentrează asupra Casei Albe ca loc de muncă şi pe relaţiile dintre angajaţii şi membrii staffului prezidenţial. 

"From the Corner of the Oval" urmează povestea unei tinere din Washington D.C. care nu-şi poate găsi un loc de muncă decent şi care, printr-o întorsătură a destinului, ajunge să fie angajată la Casa Albă pe post de stenografă. Ajunsă într-un mediu cu totul nefamiliar, tânăra va trece printr-o serie de aventuri comice la întâlnirea cu elitele politicii americane.AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri