Jurnalul.ro Timp liber Culinar Supă cu legume de primăvară

Supă cu legume de primăvară

Pentru acestă supă avem nevoie de următoarele ingrediente:
500 g mazăre verde
500 g conopidă
500 g gulii
3 morcovi
2 pastârnac
o cepă medie
lapte
tăiței
pătrunjel
ulei de floarea soarelui
Legumele se spala, se curăță, rădăcinoasele și guliile se taie cubulețe iar conpida de desface în buchețele, ceapa se toacă julien.
Morcovii se călesc în puțin ulei după care se stinge cu stock de supa de legume. Adăugăm și păstârnacul și restul legumelor. Daca este necesar mai putem adăuga apă pentru ca legumele să fie acoperite și mai punem și sarea.
Între timp punem tăițeii la fiert.
Când supa este gataturnăm lapte atât cât să rămână o supă deasă după care adăugăm tăițeii, mai dăm într-un clocot și adăugăm pătrunjelul verde tocat după ce am stins focul.

 

Subiecte în articol: supa cu legume de primavara
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri