Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr reținut, după ce pulverizat cu spray iritant o femeie și i-a furat un telefon

Tânăr reținut, după ce pulverizat cu spray iritant o femeie și i-a furat un telefon

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Sibiu, după ce a cumpărat pe internet un telefon de la o femeie, cu care s-a întâlnit pentru a finaliza tranzacția, dar a pulverizat-o cu spray iritant și i-a furat telefonul.

O femeie a sesizat vineri polițiștii din Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona străzii Constituției, un tânăr necunoscut i-ar fi pulverizat gaz iritant lacrimogen în față și i-ar fi smuls telefonul mobil, după care ar fi fugit.

Polițiștii au reușit să-l prindă în scrut timp pe tânărul în vârstă de 19 ani, din orașul Copșa Mică.

Jandarmii sibieni care au intervenit la fața locului au găsit tubul de spray cu gaz lacrimogen și l-au predat polițiștilor.

De asemenea, telefonul mobil a fost recuperat grație prezenței de spirit a unui tânăr care, în timp ce conducea o mașină în zonă, a auzit strigătele de ajutor ale femeii, a oprit, a coborât din mașină, l-a imobilizat pe presupusul autor pentru scurt timp și i-a luat telefonul, înainte ca presupusul autor să fugă din nou.

Polițiștii au stabilit că, prin intermediul unui site de vânzări-cumpărări, tânărul ar fi contactat-o pe victimă, care postase un anunț de vânzare a unui telefon mobil, cu așa zisa intenție de a achiziționa telefonul, în valoare de 3.400 de lei, și i-ar fi propus să se întâlnească pentru finalizarea achiziției în zona stației CFR Sibiu. Inițial, cei doi s-au întâlnit într-un spațiu public deschis, însă, sub pretextul că este însoțit de un copil minor care îl așteaptă într-o mașină, tânărul ar fi convins-o pe femeie să se deplaseze într-o zonă mai retrasă, unde i-ar fi pulverizat gaz iritant lacrimogen, i-ar fi smuls telefonul și ar fi fugit.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: spray tanar retinut
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri