Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Tânără fără permis, drogată și beată, prinsă în timp ce conducea un autoturism în Giurgiu

Inconștiență la volan: Tânără fără permis, drogată și beată, prinsă în timp ce conducea un autoturism în Giurgiu

O tânără de 25 de ani, fără permis, drogată și cu 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea un autoturism în municipiul Giurgiu.

„La data de 21 august a.c., ora 18.40, pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism, condus de către o tânără, de 25 de ani, din localitatea Băneasa”, transmite IPJ Giurgiu.

Polițiștii au constatat faptul că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost transportată la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a consumului de băuturi alcoolice, cercetările fiind continuate de către polițiști”, potrivit IPJ Giurgiu.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: tanara drogata beata fara permis politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri