Jurnalul.ro Cultură Muzica Taylor Swift a încheiat etapa europeană a turneului Eras, care a depășit 1 miliard de dolari în venituri

Taylor Swift a încheiat etapa europeană a turneului Eras, care a depășit 1 miliard de dolari în venituri

de Redacția Jurnalul    |   

Taylor Swift a încheiat marți, la Londra, etapa europeană a turneului său record Eras, atrăgând fani de aproape și de departe pentru ultima ocazie de a vedea spectacolul aclamat de critici în Europa.

Cântăreața și compozitoarea americană a revenit săptămâna trecută pe stadionul Wembley din Londra pentru cinci reprezentații, după anularea spectacolelor sale din Viena, când autoritățile au dejucat un atac planificat, potrivit Reuters.

Unii dintre cei 195.000 de fani dezamăgiți de la Viena s-au grăbit să cumpere bilete pentru concertele de la Londra de pe site-uri de revânzare, unde acestea au fost vândute la prețuri de până la 10 ori mai mari decât valoarea nominală.

Eras, primul turneu care a depășit 1 miliard de dolari în venituri, prezintă toate cele 11 albume de studio ale lui Swift în secțiuni dedicate. Prestația lui Swift și punerea în scenă a spectacolului au fost lăudate de critici.

Fanii care au ajuns pe Wembley, îmbrăcați în paiete, pălării de cowboy și cu antebrațele acoperite cu brățări ale prieteniei, gata să facă schimb cu alte Swifties, s-au confruntat cu controale de securitate stricte.

Deși poliția britanică a declarat că nimic nu indică faptul că evenimentele de la Viena ar putea avea un impact asupra vreunuia dintre spectacolele de pe Wembley, securitatea era foarte vizibilă pe stadion.

Tay-gating, practica de a se aduna în fața unui spectacol Swift fără bilet, așa cum au făcut mii de persoane la Munchen luna trecută, a fost interzisă, în timp ce autoritățile încearcă să reducă riscurile mai greu de controlat în afara sălii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: taylor swift Eras turneu londra
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri