Jurnalul.ro Ştiri Observator Persoană care strângea PET-uri dintr-un tomberon, bătută și lasată inconștientă în Capitală

Persoană care strângea PET-uri dintr-un tomberon, bătută și lasată inconștientă în Capitală

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat violent o persoană în Sectorul 5 din București. Victima strângea PET-uri dintr-un tomberon și se pare că făcea deranj.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Incidentul s-a întâmplat joi, în Sectorul 5 din București, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit sursei menționate, inculpatul a lovit o persoană de 34 de ani cu un par din lemn, rănind-o grav pe aceasta, provocându-i inclusiv o fractură craniană.

Atacul a avut loc în jurul orei 07:00. Victima, care strângea PET-uri și se pare că făcea deranj, a fost lovită în mod repetat în picioare, torace, brațe și cap, ultima lovitură ducând la pierderea conștiinței.

În timpul altercației, mama agresorului, o femeie în vârstă de 60 de ani, a lovit, la rândul ei, victima cu o coadă de mătură în zona toracelui. Persoana de 34 de ani a fost găsită inconștientă pe stradă și transportată de urgență la spital, unde a fost internată. Starea acesteia este acum stabilă.

Procurorii l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, iar sâmbătă, judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Mama acestuia este cercetată în stare de libertate.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tentativa de omor politie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri