Jurnalul.ro Ştiri Externe FBI a dezvăluit identitatea tânărului care a tras la mitingul lui Donald Trump

FBI a dezvăluit identitatea tânărului care a tras la mitingul lui Donald Trump

de Redacția Jurnalul    |   

FBI a dezvăluit identitatea tânărului care a tras la mitingul lui Donald Trump din Pennsylvania. Fostul președinte a fost împușcat în urechea dreaptă. Poliția încearcă să afle dacă agresorul a avut complici.

FBI a anunțat că numele atacatorului este Thomas Matthew Crooks, potrivit Sky News. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani. Anchetatorii au mai anunțat că prioritatea oamenilor legii a fost să „identifice motivul atacului” și „dacă a fost implicat altcineva”.

Oficialii au adăugat că ancheta va continua „zile, săptămâni și luni”.

Două persoane au murit în incidentul în care s-au tras focuri de armă spre fostul preşedinte Donald Trump. Una dintre persoane este trăgătorul şi alta este o persoană din public. Trump a fost rănit la ureche, dar americanii anunță că el a părăsit spitalul după ce a primit îngrijiri medicale.

Ulterior, fostul președinte a fost văzut pentru prima dată de la atacul de la miting.

Directorul adjunct de comunicații al lui Trump, Margo Martin, a publicat un videoclip cu el coborând pe treptele unui avion duminică dimineață.

„Puternic și rezistent. El nu se va opri niciodată din lupta pentru America”, a scris ea în mesajul care însoțește filmarea.

Se pare că Trump a aterizat în New Jersey.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri