Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări ascunse între doze de bere, găsite în camionul unui sârb

Țigări ascunse între doze de bere, găsite în camionul unui sârb

de Redacția Jurnalul    |   

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara împreună cu polițiștii din Timiş au confiscat marți aproape 300.000 de fire de țigări, cu o valoare de peste 220.000 de lei, ascunse între doze de bere, într-un camion condus de un cetățean sârb.

293.800 fire ţigarete reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara
Autoritatea Vamală Română anunță, marți, într-un comunicat, că inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara împreună cu lucrătorii din cadrul IPJ Timiş - Serviciul de Investigare a Criminalitaţii Economice, au confiscat un număr de 293.800 fire ţigarete mărcile Marble, Ashima, Couture Ametyst și Couture Saphire, în valoare totală estimată de 220.350 lei.

„Ţigaretele au fost descoperite într-un autocamion condus de un cetăţean sârb, ca urmare a unei acțiuni post-vămuire desfășurată pe linia combaterii traficului ilicit de produse accizabile. Acestea erau disimulate între doze de bere ambalate şi aveau ca destinatar un producător de bere din România. O parte dintre țigarete avea timbre fiscale eliberate de autorităţile competente din Kosovo, iar o parte era fără timbre fiscale”, potrivit sursei citate..

Cazul urmează să fie predat organelor de cercetare penală competente.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: tigari doze bere
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri