Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în muzica populară! Cântărețul Petrică Mîțu Stoian a murit

Tragedie în muzica populară! Cântărețul Petrică Mîțu Stoian a murit

Cântărețul Petrică Mîțu Stoian a murit în urma unui șoc septic, potrivit România TV. Acesta se internase la spitalul din Reșița, starea sa de sănătatea înrăutățindu-se în ultimele zile, după ce, acum câteva săptămâni artistul fusese infectat cu SARS-CoV-2.

Interpretul se afla în tratament post-Covid de câteva zile la o clinică privată din Caraş-Severin. În acestă dimineața artistul a început să se simtă foarte rău. A fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI", a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

 

Decesul cântărețului de muzică populară a fost anunțată și de Electrecord.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, scriu pe Facebook, cei de la Electrecord.

Petrică Mîțu Stoian era originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți.

Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri