Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei pompieri ISU Caraș-Severin și șoferul unei mașini, răniți într-un accident

Trei pompieri ISU Caraș-Severin și șoferul unei mașini, răniți într-un accident

Trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, județul Caraș-Severin, au fost răniți, sâmbătă, după ce o autospecială care mergea să stingă un incendiu s-a răsturnat și a acroșat ușor o mașină. Și șoferul autoturismului a fost rănit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.20, anunță ISU Caraș-Severin.

„O autospeciala pentru stins incendii, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost implicata într-un accident rutier în timp ce se deplasa la intervenție, la un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului. În accident, a fost implicat, de asemenea un autoturism aflat în trafic”, potrivit ISU Caraș-Severin.

În urma accidentului, trei pompieri si șoferul mașinii au nevoie de îngrijiri medicale și sunt transportați la spital cu diverse traumatisme.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului. De asemenea, la nivelul ISU Caraș-Severin se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației.

Poliția caraș-Severin transmite că autospeciala care se deplasa la o intervenție s-a răsturnat și aastfel a acroșat ușor un autoturism care circula din sens opus.

Atât șoferul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Traficul este restricționat în zonă până la finalizarea cercetărilor.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri