Jurnalul.ro Horoscop 3 semne zodiacale depășesc obstacole dificile pe 1 octombrie 2024

3 semne zodiacale depășesc obstacole dificile pe 1 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Dacă suntem capabili să ne schimbăm modul de a gândi, putem depăși orice provocare. Pe 1 octombrie 2024, astrologia ne spune că, în timpul tranzitului dintre Lună și Uranus în trigon, trei semne zodiacale vor depăși provocările care înainte păreau prea intimidante.

Este o zi excelentă, deoarece în timpul acestui tranzit, totul pare posibil. Ceea ce luna trecută părea un obstacol de netrecut acum pare nu doar realizabil, ci și ușor. Este posibil să ne dăm seama că am creat în mintea noastră un scenariu care ne-a făcut să credem că totul este foarte greu, iar acum, când ne confruntăm cu provocările, acestea nu mai par atât de înspăimântătoare.

1. Taur

Există ceva foarte special în tranzitul Lună în trigon cu Uranus, când imposibilul devine brusc posibil. Acesta este un tranzit minunat, deoarece ne poate ajuta să vedem potențialul și posibilitățile.

În cazul tău, întâlnirea din octombrie cu acest tranzit funcționează atât de bine încât te simți mai încrezător ca niciodată în alegerile pe care urmează să le faci. Nu ești împovărat de autocritică. De fapt, simți că acum este momentul să ai încredere în intuiția ta și să o urmezi.

Orice provocare îți va apărea în cale nu mai pare atât de înfricoșătoare. Ai hotărât că pe 1 octombrie vei aborda personal toate dificultățile care apar. Nu te simți intimidat și nici nu vei fi intimidat. Te simți puternic în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Uranus și capabil să depășești toate obstacolele pe care le consideri provocatoare.

2. Săgetător

Ideea de a depăși o provocare nu ți-a trecut prin minte, pentru că nici nu ești sigur ce anume te provoacă. Dar marți, 1 octombrie 2024, vei vedea foarte clar că există ceva în viața ta de care ai evitat să te ocupi... și că acum trebuie să fie rezolvat.

Există un fel de urgență în timpul Lunii în trigon cu Uranus, dar este acel tip de urgență care te pune la încercare. Nu vrei să începi luna cu stângul și cu siguranță nu vrei să te consideri prea speriat pentru a face față provocării, așa că, așa cum procedează un bun Săgetător, vei înfrunta problema direct.

Ai muncit din greu pentru a te menține într-o stare mentală și fizică bună anul acesta. Provocarea cu care te confrunți acum este una de întreținere: Poți continua acest progres fantastic? Desigur că poți. Pentru asta te-ai născut. 

3. Vărsător

Ei bine, iată că a venit 1 octombrie și începi să simți presiunea anului care se apropie de final. Vocea ta interioară te întreabă mereu dacă ai făcut ceea ce ți-ai propus. În timpul Lunii în trigon cu Uranus, vrei mai mult de la viață. Te-ai lăsat pe planul secund din cauza unei provocări de care ți-a fost prea frică să te ocupi.

Dar acum realitatea te face să înțelegi că nu poți amâna viața prea mult timp. Trebuie să ieși din mintea ta și să experimentezi viața reală. Este un lucru să citești toate cărțile și să fii de acord cu toate sfaturile, dar este cu totul altceva să participi activ.

Aceasta este provocarea ta și întotdeauna a fost aceasta. Da, ai o minte strălucită, dar te-ai reținut când a venit vorba de experiențele practice; această zi schimbă totul. Nu vei putea să stai liniștit în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Uranus; vei depăși această provocare și îți va arăta că o poți face din nou și din nou, dacă va fi nevoie. Puterea este de partea ta.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri